Flyttfirman bär in våra saker

Väl framme vid slutdestinationen hade min känsla av nostalgi och sorg släppt helt, nu kände jag mig bara upprymd över flytten, och glad att en flyttfirma kunnat hjälpa oss så bra. Jag kände inget annat än tacksamhet för hur de hade behandlat oss och godset, de hade vart trevliga och snälla hela tiden och gladligen lyft varenda flyttkartong och möbel, man kan inte begära mer av en flyttfirma, tänkte jag.

Vi stannade utanför vår nya lägenhet i Majorna och det kändes så himla rätt. Huset var gammalt men väldigt fint och jag trivdes redan i vårt nya område.
Jag och Jonas gick upp till lägenheten och låste upp medan flyttfirmans anställda började öppna upp lastbilen och göra sig redo att bära upp flyttkartongerna och möblerna.
Jag kände mig redan hemma så fort vi öppnade dörren och såg hur ljust och fint det var, vi hade såklart redan vart och tittat på lägenheten men då kändes den inte som vår flyttfirma trollhättan. Nu kändes allting så himla rätt och jag blev tårögd av lycka. Jonas höll om mig och jag fällde en glädjetår när vi tittade ut genom fönstret på flyttfirman som bar ut våra saker ur lastbilen och fortsatte in i porten.

din flyttfirma
Vi ställde oss redo att dirigera vart de olika möblerna och flyttkartongerna skulle hitta flyttfirma uddevalla. De första flyttgubbarna kom in genom dörren med varsin flyttkartong. Flyttkartongerna var redan märkta med rum och båda dess stod det ”kök” på. Vi behövde inte säga något utan flyttfirmans anställda gick direkt in och ställde kartongerna i köket.

Vi kände att vi hade gjort ett bra val när vi valt denna flyttfirma, de var verkligen kompetenta och kunde sin sak. Något vi hade oroat oss över i nästan vecka att de inte skulle vara. Åtminstone jag hade oroat mig, Jonas hade verkat säker på att de skulle vara bra ända sedan han pratat med dem i telefon. Jag log mot nästa flyttgubbe som kom in genom dörren, han frågade vilket rum som skulle bli vardagsrummet och jag svarade att det blir rummet till vänster. Då gick han dit med flyttkartongen och ställde in den.